Ouderraad

WAT?

De ouderraad is een officieel onderdeel van de schoolstructuur.
Elke geëngageerde en enthousiaste ouder mag lid zijn van de ouderraad. We komen een vijftal keer per jaar samen met de directie en leerkrachten. Tijdens deze vergaderingen worden wij als ouders geïnformeerd over het schoolgebeuren en wisselen we van gedachten over pedagogische projecten.

We communiceren met de andere geledingen van de school (directie, schoolraad, overkoepelende schoolraad).

We organiseren activiteiten zoals het Bibberfeest, de voorleesweek, de kalenderverkoop en zorgen voor de benodigdheden van Sinterklaas, …

We werken mee aan activiteiten van de school zoals de pastadag, het schoolfeest, de eindejaarsreceptie van de zesdejaars …

We maken deel uit van werkgroepen op school zoals MOS (milieu op school) of verkeersveiligheid (Octopuspaal) …

De ouderraad bestaat uit een kernteam en uit verschillende werkgroepen, die de concrete uitwerking van bepaalde activiteiten of projecten op zich nemen.

WIE ZIJN WE?

Hier op school hebben we een goede en actieve ouderraad en zijn er talrijke werkgroepen met ouders die zich engageren voor de school. Wij zijn steeds op zoek naar verschillende ouders die zich op een bepaalde manier willen engageren voor de school. Mogelijke invullingen zijn, deel uitmaken van een bepaalde werkgroep, deel uitmaken van een denkgroep rond nieuwe prioriteiten voor de school, je opgeven als vaste helpende hand voor bepaalde activiteiten op school, … enz.

Voel jij je geroepen om op een bepaalde manier deel uit te maken van de ouderraad? Neem dan gerust contact met ons op: Klik HIER om te mailen

ONZE VOLGENDE ACTIVITEIT

KERNTEAM

Anne De Greef

Hallo, mijn naam is Anne De Greef, mama van Leah en Luit Somers. Ik werk als stafmedewerker organisatieontwikkeling aan de K.U.Leuven. De ouderraad is helemaal nieuw voor mij, maar dat maakt het net boeiend en spannend. We maken er iets goeds van!

Nathalie Moss

Ik ben Nathalie Moss en mama van Thomas, Jolien en Lena Behets. Ik ben leerkracht Engels en Duits in Paridaens secundair maar ook al een tijdje geëngageerde ouder in de basisschool. Ik was de afgelopen 2 jaar al nauw betrokken bij de organisatie van het Bibberfeest en vooral verantwoordelijk voor de desserten en de helpende handen.

Lieven Vaes

Ik ben Lieven Vaes en papa van Casper, Floriane en Amélie. Ik werk als Marketing Manager in de ICT sector. Daarnaast ben ik een enthousiast fietser.  Ik ben nieuw in de Ouderraad, al hielp ik de voorbije jaren af en toe ‘s mee.

Stéphanie Carels

Hey!

Ik ben Stéphanie, de chaoot binnen de nieuwe kern, altijd overal te laat en met een spoor van kinderen achter mij 😉 . Mijn man (Jan) en ik hebben bijna vier kinderen op school: Louisa, Julius, Camilla en Sylvester. Ik hou van koken en eten (en drinken), sociale media, lezen en lachen. De ouderraad is iets waar ik met volle goesting mijn schouders onder wil zetten!

VERGADERINGEN

X