Ipads

kleuterschool

Fundels

afbeelding_2023-02-08_090641169

Fundels biedt jonge kinderen (3-10 jaar) leesplezier op een andere manier. Kinderen beleven een unieke digitale leeservaring met tal van activiteiten en speelse invalhoeken.

Brickit

afbeelding_2023-02-08_092553727

Brickit is een app die je de mogelijkheid geeft om legoblokjes te scannen en dan zegt Brickit wat je ermee kan maken.

XPO 2.5

Een app voor het gebruik in de kleuterschool voor het delen van klasactiviteiten met de ouders.

Virtuali-Tee

De app werkt samen met ons augmented reality t-shirt om het leren tot leven te brengen met een unieke ervaring.

Help De Sint!

Dit leuke spel is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar. Spelenderwijs leren tellen, kleuren matchen en hand-oog coördinatie verbeteren door gekleurde cadeautjes in de juiste zakken te slepen. Of reactievermogen en behendigheid testen met de leuke nieuwe kado’s bezorgen game.

Jop's sinterklaas puzzels

Jop’s Sinterklaas Puzzels biedt kinderen tussen de 2 en 6 jaar de mogelijkheid om puzzels van 4, 9 en 16 stukjes te maken.

easter color

Easter color is een app waar kinderen paas tekeningen kunnen inkleuren.

1ste kleuterklas

Kinder kleurboek

elektronische teken app waar het kind zelf in kan tekenen en kleuren.

kinder spelletjes

voor kinderen van 2 tot 4 jaar. in deze app zijn allemaal kleine educatieve spelletjes.

puzzel spelletjes

Bevat leerzame spelletjes voor kinderen die je kleintje helpen zijn tijd met digitale apparaten effectief te besteden.

Baby Piano

Baby piano is een muziek app voor kinderen van 1 tot 6 jaar.

Spelletjes voor peuters

Dit educatieve spel bevat verschillende puzzels en spelmodi die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes van 2 tot 6 jaar oud.

Tiny teeth games

Tiny teeth game is een spelletje over tandhygiene. hier krijgen kinderen de mogelijkheid om tanden te verzorgen.

baby spelletjes

Educatieve Kinderspellen voor kleuters. De app heeft 64 activiteiten voor peuters die uw kind zullen helpen met basisvaardigheden zoals hand-oog coördinatie, fijne motoriek, logisch denken en visuele waarneming te ontwikkelen.

peuter spelletjes

Creatief en educatief spel voor kinderen dat uw kind helpt om effectief met een elektronisch apparaat om te gaan. Laat uw kind zich voelen als een echte kunstenaar en ontwikkel tegelijkertijd de logica.

kinder
spelletjes

In dit spel kan het kind leuke spelletjes spelen op een educatieve manier.

Miffy. Educational Games

Miffy educational games zijn educatieve spelletjes zoals: Geheugen spelletjes, Visuele spelletjes, Vormen, Puzzels en doolhoven, Muziek en geluiden, Cijfers, Tekenen.

Bibi.pet ABC

In deze app leren kinderen het alfabet en leren ze de letters ook schrijven.

Bibi.pet Numbers

In dit avontuur werkt de supervriendelijke Bibi.Pet met getallen, voor een leuke leerervaring speciaal voor kinderen.

2e kleuterklas

Turtle

Met dit eenvoudige spel leren kinderen het richtingsgevoel, de kruisingen, de verschillende manieren om naar een punt te gaan.

baby panda's supermarket

in dit spel krijg je een winkellijstje en moet je dit uit de winkel halen.

color and shapes

In deze app leer het kind over kleuren en vormen

kleuren en vormen

Met deze applicatie kunt u leerlingen op de tablet of de telefoon kleuren of vormen leren herkennen.

Kleutereiland

Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen met deze applicatie oefenen met het voorbereidend lezen, tellen, rekenen, cijferherkenning en nog veel meer

jigsaw puzzle disney

In deze app kun je puzzels maken.

Matching game

Laat uw kinderen van 2-11 jaar genieten van ons ruime aanbod leuke leerspelletjes. De SKIDOS-spellen helpen kinderen hun wiskundige vaardigheden onder de knie te krijgen en hun belangstelling voor codering te ontwikkelen.

Play and sing

in dit spel kunnen kinderen leren piano spelen en zingen.

Children's Hospital

In dit spel leert het kind over verzorging en kan het kind in het ziekenhuis werken.

Sont by kind

Hier kunnen kinderen leren visueel gerelateerde voorwerpen te sorteren. Het is leuk, en het helpt hen visuele waarnemingsvaardigheden, cognitieve vaardigheden en taalvaardigheden te ontwikkelen.

Sort it out 1

Leer uw kind over het sorteren en ordenen met deze leuke, opruim app.

Dr. Panda

Train je brein met Dr. Panda door deel te nemen aan meer dan 100 leuke activiteiten. Leer nummers kennen en begin met het tellen van 1-10, neem je penseel en kleur de hele dag door, of laat zien hoe goed je letters kunt overtrekken en leer terwijl je speelt in de wereld van Dr. Panda en Toto.

Kleuter lees spel

Het educatieve spel bevat zes elementen: Letter identificatie, Letter erkenning, Het identificeren van verschillende letters, Woordherkenning, Relatie, woord – beeld, Memo spel.

3de Kleuterklas

Book creator

Book Creator is de eenvoudige manier om je eigen prachtige ebooks te maken, rechtstreeks op je iPad.

My mosaic 2

Kopieer de afbeelding door kleurrijke stippen uit het palet rechts te slepen naar de lege stippen in het midden. Mijn Mozaïek helpt bij de ontwikkeling van de visuele waarneming en de oog-hand-coördinatie.

Mini trein

Kinderen gaan met de minitrein op reis om alle gouden sterren van ieder niveau te oogsten. Kinderen kunnen van spoor wisselen en de minitrein verschillende routes laten rijden. Kinderen kunnen ook hun eigen spoor bouwen in een vrije modus of in de “bouw” modus om alle gouden sterren te verzamelen.

Chatterpix

Laten we ChatterPix! Chatterpix kan alles laten praten – huisdieren, boeken, krabbels en meer. Neem gewoon een foto, trek een lijn om een mond te maken, en neem je stem op.

1ste graad

Haan hik

Haan hik is een eenvoudig maar heerlijk verhaaltje voor beginnende lezers. In deze vrolijke app nemen we jouw beginnende lezer stapsgewijs mee op leesavontuur met behulp van de karaoke voorleesfuncties en diversie oefeningen.

Pas op

Pas op, een beer! is een eenvoudig maar heerlijk verhaaltje voor beginnende lezers. In deze vrolijke app nemen we jouw beginnende lezer stapsgewijs mee op leesavontuur met behulp van de karaoke voorleesfuncties en diverse oefeningen.

Pim en pam

Pim, pam en de bes is een eenvoudig maar heerlijk verhaaltje voor beginnende lezers. In deze vrolijke app nemen we jouw beginnende lezer stapsgewijs mee op leesavontuur met behulp van de karaoke voorleesfuncties en diverse oefeningen.

Sam de kat

Sam de kat is een eenvoudig maar heerlijk verhaaltje voor beginnende lezers. In deze vrolijke app nemen we jouw beginnende lezer stapsgewijs mee op leesavontuur met behulp van de karaoke voorleesfuncties en diverse oefeningen.

Voor een kus

Voor een kus is een eenvoudig maar heerlijk verhaaltje voor beginnende lezers. In deze vrolijke app nemen we jouw beginnende lezer stapsgewijs mee op leesavontuur met behulp van de karaoke voorleesfuncties en diverse oefeningen.

Soep met een bal

Soep met een bal is een eenvoudig maar heerlijk verhaaltje voor beginnende lezers. In deze vrolijke app nemen we jouw beginnende lezer stapsgewijs mee op leesavontuur met behulp van de karaoke voorleesfuncties en diverse oefeningen.

Math bingo

Math Bingo !! is een bingo app waar je een reken opgave moet oplossen en dan moet kijken of de uitkomst op je bingo kaartje staat.

Lola's math

Lola’s Math Train is speciaal ontworpen voor kinderen van 3-7 jaar oud. Lola’s Math Train helpt kinderen belangrijke vaardigheden te leren zoals optellen, aftrekken en puzzelen, en dat allemaal terwijl ze plezier hebben!

Quick math Jr.

Quick Math Jr. is een bekroonde app die de essentiële fundamenten van wiskunde behandelt, waaronder tellen, optellen en aftrekken, plaatswaarde, het schrijven van getallen en nog veel meer!

Tafels

Tafels Oefenen doet precies wat het zegt: de tafels van 1 t/m 10 oefenen.

Splitsen

Met deze app kan het splitsen van getallen worden geoefend.

Chatterkid

Laten we ChatterPix! Chatterpix Kinderen kunnen alles laten praten – huisdieren, boeken, krabbels en meer. Neem gewoon een foto, trek een lijn om een mond te maken en neem je stem op.

Sommen vissen

leerlingen verschillende sommen te laten oefenen.

Little zebra

Houdt je kind van winkeltje spelen? Dan is je kind vast dol op Little Zebra Shopper. Little Zebra Shopper is de ultieme kassa-app voor kinderen.

Perfect om het kind te leren rekenen met geld.

KWEETet LEERet

Deze gratis app hoort bij het online oefenplatform Kweetet. Met de LEERet app maak je huiswerk of oefeningen die de leerkracht klaarzet. Hoe meer je oefent, hoe meer Kwetons je verdient. Die heb je nodig om de 3D-game te spelen via de SPEELet app.

Luna

Luna is een nieuwe methode schrift voor het 1e tot 3e leerjaar van het lager onderwijs.

Opgelet : Luna werd ontworpen voor tablets en is niet geschikt voor kleine schermen.

How To Draw

Leer tekenen met How to Draw! Als een persoonlijke kunstleraar leert het je hoe je tientallen verschillende objecten tekent en verbazingwekkende afbeeldingen maakt.

Splitting NBRS

In deze app leert het kind getallen splitsen.

Super Spelling

Super Spelling helpt kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen leren spellen op een leuke en intuïtieve manier. In 9 levels leer je ruim 400 woorden spellen. Het eerste level begint met drie- en vierletter woorden met eenvoudige klanken. Naarmate het spel vordert wordt het uitdagender.

Wijsr

Deze app helpt je als je een kind wilt ondersteunen in zijn groei in het optellen en aftrekken tot 20.

Learn to read

Uitstekende geletterdheid geeft kinderen de beste kansen om alles te leren tijdens hun schooljaren. Laat het leeravontuur met Lola beginnen!

Leer lezen makkelijk

Een goede leesvaardigheid biedt kinderen de beste leerkansen tijdens hun schooljaren. Lola’s rijmwoordenwoud is de tiende leerapplicatie van Lola Panda.

Rekenen

Rekenen is leuk! “Fun Mathematics” is een leuk en interactief spel om te oefenen met cijferen. Je leert getallen optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. De app kan gebruikt worden vanaf 5 t/m 10 jaar.

2de graad

Som coach

Met Som Coach kan je op een leuke manier sommen oefenen.

Rekenkoning

Rekenkoning is een snelle, leuke rekengame waarin allerlei soorten sommen moeten worden opgelost op verschillende gebieden.

plusmin

De reken trainer voor de kinderen in de basisschool (vanaf groep 3 en groep 4 en ook geschikt voor groep 5).

Math Vs. Undead

Leer wiskunde door tegen zombies te vechten! Math Vs Undead: Math Game is superleuk en leerzaam tegelijk. Leer elementaire wiskundebewerkingen door te spelen en blink gewoon uit in de klas!

Sommen tafels

Sommen en Tafels Oefenen is een educatief spel om beter te worden in rekenen. Het spel heeft instellingen voor zowel de startende als ervaren rekenaar.

Kids learning

Met dit leuke rekenspel krijg je een SKIDOS-pas voor 40+ leer-apps zonder advertenties voor 2-11-jarigen. 4 miljoen kinderen gebruiken SKIDOS om wiskunde te leren door spelletjes te spelen die ze leuk vinden.

Rekenkoning junior

Rekenkoning junior is een rekenspel dat zich afspeelt in de Middeleeuwen.

Klokkijken

Met deze App kan je goed leren klokkijken met de analoge klok.

Brick classic

Probeer de vallende blokken zo te stapelen dat ze de vorm vullen, niveau voor niveau en zonder een enkel gat.

Block craft 3D

Knutsel en verbouw je eigen dorp of bouw vrij in een onbeperkte open wereld!

Block! Hexa

Je puzzelvaardigheden worden op de proef gesteld met deze nieuwe kijk op het klassieke ontleedpuzzelspel! Onze unieke zeshoekige stukken zullen uw geest oprekken op manieren die u zich nooit had kunnen voorstellen in dit verslavende puzzelspel.

Blokken

Plaats de blokken op het rooster. Je maakt punten voor elk blok dat je kunt plaatsen. Wanneer u lijnen of kolommen voltooit, zullen ze verdwijnen en zult u worden beloond met meer punten.

Mahjong!!

Mahjong Solitaire is een bijpassend spel voor één speler. Het doel van het spel is om alle tegels per paar van het bord te verwijderen. Selecteer tegels met dezelfde afbeelding en ze zullen verdwijnen. Alleen vrije tegels die niet bedekt zijn mogen verwijderd worden.

Rekenen met geld

Deze app sluit aan bij de meest voorkomende spelletjes om kinderen te laten rekenen met geld. De kinderen kunnen bedragen leren optellen, geld neerleggen, prijzen van prijzenlijsten zien en uitrekenen hoeveel geld er terug gegeven moet worden.

Ruzzle

Ruzzle is het legendarisch snelle en verslavend leuke woordspel. Daag je vrienden of willekeurige spelers uit om in twee minuten zoveel mogelijk woorden te vinden.

Woordwiel

Met deze app kunnen kinderen zelf aangeven welke klanken ze al kennen of willen leren. Vervolgens worden ze op de juiste plek op het wiel geplaatst (automatisch). Door aan de wielen te draaien ontstaat er een nieuw woord.

3e graad

Wozzol

Wozzol is speciaal gemaakt om het woordjes leren zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. Naast woordjes kan je ook andere feitjes invoeren in Wozzol en leren.

Popplet Lite

Popplet is de eenvoudigste tool om uw ideeën vast te leggen en te organiseren. Met Popplet kunt u snel uw ideeën noteren en ze visueel sorteren.

Simplemind

Mindmappen helpt om je gedachten te ordenen, informatie te onthouden en nieuwe ideeën te genereren. We hebben een prachtige intuïtieve app gemaakt zodat jij kunt mindmappen, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Bazaart

Bazaart is een bekroonde app waarmee je prachtige ontwerpen kunt maken met je foto’s en video’s. Sluit je aan bij miljoenen mensen die elke dag professioneel uitziende ontwerpen maken. Maak je klaar om je creativiteit een boost te geven!

WRTS

WRTS is het gratis oefenplatform om sneller te leren en hogere cijfers te halen voor alle vakken. Met de WRTS app leer je overal: thuis, onderweg of op school!

PLANEET N

Alfabet

Deze app is speciaal gemaakt om te gebruiken bij het boek ‘alfabet’ van Charlotte Dematons (Uitgeverij Hoogland & Van Klaveren). Met de app vind je alle woorden die in het boek zijn getekend!

STEM

SkyView Lite

SkyView® Lite brengt sterren kijken voor iedereen! Richt gewoon je iPhone, iPad of iPod op de hemel om sterren, sterrenbeelden, satellieten en meer te identificeren!

Programmeren

Scratch Jr.

Met ScratchJr leren jonge kinderen (5-7 jaar) belangrijke nieuwe vaardigheden terwijl ze hun eigen interactieve verhalen en spelletjes programmeren.

Code karts

Klaar, af, code! Code Karts laat kinderen vanaf 4 jaar kennismaken met coderen door middel van een reeks logische puzzels in de vorm van een racebaan.

Codespark

codeSpark Academy is de #1 leer-code app voor kinderen van 5-10 jaar. We hebben honderden activiteiten en games ontworpen om kinderen de basis van computerwetenschap te leren en hen kennis te laten maken met de wereld van STEM.

CargoBot

Het puzzelspel dat je hersenen uitdaagt en je helpt programmeerconcepten te leren.

Tynker

De educatieve spellen van Tynker leren kinderen op een leuke manier coderen! Kinderen leren coderen terwijl ze met drones vliegen, Minecraft aanpassen, programmeren met Barbie™, robots besturen en STEM verkennen.

Lightbot Hour

Lightbot : Code Hour is een programmeerpuzzelspel – een spel waarvan de spelmechanismen vereisen dat je programmeerlogica gebruikt om levels op te lossen. Deze korte teaser is bedoeld om spelers met weinig tot geen ervaring kennis te laten maken met programmeren. ideaal voor beginnende programmeur.

Robots

Bee-Bot

De app maakt gebruik van de belangrijkste functies van Bee-Bot en stelt kinderen in staat hun vaardigheden in richtingstaal te verbeteren door reeksen vooruit, achteruit, links en rechts 90 graden te programmeren.

Blue-Bot

Met de Blue-Bot app kunt u een algoritme schrijven, het versturen en vervolgens zal Blue-Bot uw instructies opvolgen.

Sphero Edu

Sphero Edu is jouw hub om te creëren, bij te dragen en te leren met Sphero robots. Ga verder dan code door het opnemen van unieke STEAM-activiteiten te voltooien met uw bot.

Sphero Play

Connect and control your robots with several exciting drive modes, use your robot as a controller to play games, or try out Block Drive for an intro to programming with colorful blocks.

Blockly

Blockly is een visuele programmeertool met slepen en neerzetten, ontwikkeld door Google, waarmee kinderen opdrachten als puzzelstukjes in elkaar kunnen klikken. Ga codeeruitdagingen aan en bedenk je eigen creaties door Blockly te gebruiken om Dash & Dot te besturen!

LET OP: deze app vereist een Wonder Workshop-robot (Dash of Dot) om te spelen.

mBlock Blockly

mBlock Blockly, hernoemd van de mBlock-app, is grafische programmeersoftware gemaakt door Makeblock voor STEAM-onderwijs. Het introduceert gebruikers in de wereld van robotprogrammering. Zonder enige voorkennis kunnen gebruikers beginnen met het programmeren van robots door games te spelen; dan kunnen ze hun mBots personaliseren met nieuw aangeleerde programmeervaardigheden.

Creatief

SketchesSchool

Sketches school is een speciale editie van Sketches gericht op een jonger publiek, met een speciaal ontworpen interface die het zeer toegankelijk maakt voor kinderen.

Light painting

MOET NOG GEBEUREN!!!

GarageBand

GarageBand verandert je iPad en iPhone in een verzameling Touch-instrumenten en een meer dan complete opnamestudio — zodat je overal waar je maar wilt muziek kunt maken. En met Live Loops wordt het voor iedereen heel eenvoudig om muziek te maken als een DJ.

Keynote

Teken en schrijf met je vinger op de Ipad. Alles komt tot leven met filmische animaties en overgangen die eruitzien alsof ze door je eigen special effects-team zijn gemaakt.

Pages

Begin met een door Apple ontworpen sjabloon en maak in een handomdraai schitterende verslagen, digitale boeken, cv’s, posters, en nog veel meer aan. Of gebruik een leeg document en maak je eigen ontwerp.

Clips

Met een paar tikken kun je verticale en horizontale video’s maken met meeslepende camera-effecten, artistieke filters, dynamische muziek, geanimeerde tekst, emoji’s, stickers en meer.

I movie

Met iMovie is het nog nooit zo eenvoudig geweest om memorabele video’s van bioscoopkwaliteit te maken en je fantasie de vrije loop te laten. Met de nieuwe Magic Movie en Storyboards op iPhone of iPad kun je je meesterwerk vanaf nul vormgeven of hulp krijgen bij het vormgeven van je verhaal.

Numbers

Aan de slag met een van de meer dan 30 door Apple ontworpen sjablonen voor je huishoudbudget, checklist, factuur, hypotheekcalculator en meer. Kies uit meer dan 250 krachtige functies. Teken en schrijf met je vinger.

Photo booth

Met deze app kun je foto’s maken. Pas effecten toe en krijg onmiddellijk resultaat.

FlipaClip

Breng animaties tot leven met de nieuwe en verbeterde FlipaClip, perfect voor professionals en nieuwkomers! Bekijk onze nieuwe startpagina, animatie tools & meer en laat je inspireren! Animeer je dromen en breng ze tot leven! FlipaClip’s krachtige en leuke animatie tools maken frame-voor-frame animatie eenvoudig.

Doodle Buddy

Teken op je foto’s of op tientallen meegeleverde achtergronden. Meer dan 1400 stempels om je tekeningen en foto’s te versieren. Vlekken werkt net als je vinger op krijt, maar je vingers worden niet vies! sjablonen maken het gemakkelijk om perfecte cirkels, vierkanten, driehoeken of zelfs ingewikkelde sneeuwvlokken te tekenen.

Apple

Boeken

Agenda

Vergrootglas

Meten

Podcasts

Safari

browser voor apple (Vergelijkbaar met google Chrome)

Dictafoon

Bingel

Bingel voor leerlingen

Met de Bingel Raket leerlingen-app ga je vliegensvlug naar de bingel-oefeningen die bij je schrift horen. Om Bingel Raket te gebruiken, heb je een bingel-account nodig. Inloggen doe je met je schoolcode, klas, klasnummer en wachtwoord.

Bingel voor leerkrachten

Met de Bingel Raket leerkrachten-app kan je bingel-oefeningen klaarzetten en opvolgen.

Andere apps

Free form

Schets een project, ontwerp een moodboard of begin een brainstormsessie op een flexibel canvas dat vrijwel alle soorten bestanden ondersteunt. En met iCloud blijven al je borden gesynchroniseerd, of je nu op je Mac, je iPad of je iPhone zit.

Nieuwsbegrip

Actuele lessen voor begrijpend lezen, voortgezet technisch lezen, woordenschat, schrijven, fictielezen en contextrekenen, diverse mogelijkheden voor het digibord en online leren: dat is Nieuwsbegrip!

Miro

Miro is het online whiteboard voor teamsamenwerking. Met de magie van Miro kan het visualiseren van concepten, ideeën en oplossingen als een team overal gebeuren – geen droge markeerstiften nodig. Met Miro’s online whiteboard kunnen teams synchroniseren, stromen en de verbinding voelen van het werken naast elkaar – zelfs in externe, gedistribueerde en hybride werkomgevingen.

Youtube Kids

A video app made just for kids. YouTube Kids was created to give kids a more contained environment filled with family-friendly videos on all different topics, igniting your kids’ inner creativity and playfulness.

Anders Lezen

Anderslezen maakt van uw iPhone of iPad een audioboek speler. Beluister de Audiokrant, een luisterboek of gesproken tijdschrift online of download het naar je toestel.

Kahoot!

Speel boeiende quiz-based games (kahoots) op school, thuis en op het werk, maak je eigen kahoots en leer iets nieuws! Kahoot! brengt de magie van het leren voor studenten, leraren, kantoor superhelden, trivia fans en levenslange leerders.

Vertaal

I motion

Create your own time-lapse and stop-motion stories

OR Your time-lapses and stop-motions (almost) like magic!

OR Enhance your stories in minutes with time-lapse and stop-motion

Piximakey

Deze gratis app voor het maken van stop-motionfilms is ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar+ en op maat gemaakt voor de onderwijswereld.